Ajánló sorok a naptárakról
 

 „Nagy örömömre szolgált a tavalyi rendelésem alapján Határidőnapló, és a falinaptár is, ezért ezeket most a 2013-as évre is meg kívánom rendelni 1-1 példányban. Külön köszönet A Szent Korona legendája című történelmi kifestő és olvasókönyv miatt is.

Annál szebb ajánlást amivel indítod a könyved nem igen tehetnék, ez a szívből vett gondolat az én szívemből sem jöhetne szebben. Csodálatos, könnyen érthető meseszerű, és fontos ismeret, nemcsak az unokáknak, de az igaz történelmünkkel ismerkedő, és folyamatosan megismerő felnőttek, szülők és nagyszülők részére egyaránt. Bölcsőtől a sírig, ott kell lennie mindem ember, és nemcsak magyar, könyves polcán és a nyiladozó tudatában most és minden elkövetkező nemzedéken át, amikor majd a legújabb kutatási eredményekkel lehet kiegészíteni, de ez már szerintem egy újabb könyv lehet, mert ez így is nagyon kerek-egész,és nélkülözhetetlen. Nagy tisztelettel és, és őszinte szeretettel:  Cs. Tamás, Győr”

„Az elmúlt évben nagy örömmel forgattam ezt a különleges határidőnaplót, és mivel nem szokásom a bevált, megszeretett dolgokon ok nélkül változtatni, ezért a jövő évben is számítanék rá!

A szocializmusban nevelkedett gyermekként elég szelektált és elferdített ismeretek jutottak számomra osztályrészül nemzetünk történelméből. Többek között ezért is használom nagy szeretettel ezt a határidőnaplót, hiszen - az egyéb olvasmányok mellett - a benne szereplő ismeretekkel, adatokkal minden nap és minden órában lehetőségem van ez irányú hiányosságaimat pótolni, és a hazám iránti pozitív érzéseimet tovább erősíteni. D.Zsolt, Budapest”

 „Kérem, hogy akár elektronikus levélben, akár telefonon jelezzék, mikor érkeznek várva várt kincseikkel, mindenképpen itthon leszek a megjelölt időben. H.Anikó, Budapest”

 
“Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet Kovács Nemes Lászlónak, azért a rendíthetetlen és önzetlen munkájáért, hogy saját szerkesztésű műveivel alkotó módon hozzájárul ahhoz, hogy minden igaz magyar ember egyre pontosabban és pontosabban megtudja, megismerje honnan jöttünk, hol vannak a gyökereink, mi is az igaz történelmünk, melyek az évszázados hagyományaink, milyen különleges az anyanyelvünk és a régi írásmódunk, a rovásírás. Ez az egyetlen esélyünk, ez lehet egy szilárd alap ahhoz, hogy elinduljunk felfele abból a lehúzó mocsárból, ahova alantas külső érdekek nemzetünket emberöltőkön át süllyesztették.
E művek között válogatva a legnehezebb maga a választás, hiszen ahogy kezébe veszi őket az emberfia, a legszívesebben az összes változatból szeretne birtokolni egy-egy példányt.

A Szeretet Ünnepének közeledtével, jó szívvel ajánlanám hát ajándékként ezeket az alkotásokat minden igazi magyar karácsonyfa alá. Olvasgassák kicsik és nagyok, merítsenek belőle hitet, reményt, erőt, becsületet és szeretet, abban a mindennapi küzdelemben, ami hosszú idő óta folyik ellenünk.
Mert: ” Aki nem tudja honnan jön, oda vezetik, ahova akarják.””
dr. N.L.
 

„Fantasztikus alkotás az idei évi határidőnapló is! Nem kifejezetten arra buzdít, hogy "merjünk kicsik lenni", ellenkezőleg! Mindenkinek olvasni kellene! Eleink együtt éltek a természettel, a csillagos égboltról is olyan ismereteik voltak, amelyeket ma komoly erőfeszítések árán újra kell tanulnunk mindahhoz, hogy történelmünket mélyen átérezzük. Külön hálás vagyok Laci ezekért a gondolatokért! Az idén a Magyar Hagyomány Műhelyében hallgattam előadásokat ebben a témában, s ez most egy csudi klassz, tömör összefoglaló nékem. :-) A Teremtő adjon Néked a továbbiakban is erőt ehhez a hiánypótló, "fővilágosító" tevékenységedhez! Az Isten áldjon!” Ildikó

 
“Nagyon köszönöm,hogy határidő naplóját 2013. évre is megjelentette. Már harmadik éve, hogy nemcsak feljegyzéseim rögzítésére, hanem történelmi ismereteim bővítésére is használok  egy napi alkalmazásomban lévő eszközt,mely ugyancsak bővelkedik történelmi események említésében. Miközben tehát egy-egy bejegyzést készítek, önkéntelenül is rápillantok az adott  nappal összefüggő eseményekre,sok esetben olyanra,melyről korábban nem is tudtam. Ezen gondosan elkészített összeállításban szerepelnek olyan nagy emberekkel kapcsolatos  események is, melyeket a mai történészek szeretnének elhallgatni,letagadni vagy meghamisítani,de attól még azok megtörténtek.
Ez a kiadvány  tehát minden írástudó épülésére szolgál,aki múltunkkal meg akar ismerkedni. Hasznos ajándék ez tanulóknak,tanároknak és mindenkinek aki ad magára,szellemének építésére.
Érdemes elgondolkodni azon,hogy egyes népek akiknek nincsen múltjuk, igyekeznek azt utólag létrehozni,mert egy nemzet építése a múlt-mint alap-nélkül nem lehetséges. Egy azonban bizonyos: A magyar népnek van múltja és azt mindenkinek meg kell ismernie, melyhez ez a kiadvány hozzásegítheti.  Áldott Karácsonyt és Szebb Jövőt hozó Újévet kívánok szívélyesüdvözlettel:                                                                                                             J.Kornél”

 

 

web analytics